ONZE POP-UP KUNST WINKEL IN MAASTRICHT

POP-UP KUNST WINKEL IN MAASTRICHT

POP-UP Galerij GLO'ART te koop & leasing van HEDENDAAGSE ART.

We bieden u graag een kijkje in de wereld van GLO'ART in Maastricht. 

In onze nieuwe POP-UP Gallery in de Nieuwstraat, tussen het marktplein en de winkelstraat de Grote Staat, is iedereen welkom om een kijkje te nemen en een mooie selectie van onze collectie te ervaren terug op het domein in Neerharen (België).

De wereld van GLO'ART

De collectie in de POP-UP Gallery is samengesteld door Bryan Claessen en Zoë Schoonbrood en is ontworpen om bezoekers kennis te laten maken met de wonderen die het wereldwijde kunstcentrum in Neerharen (Lanaken, België) te bieden heeft.

Alle kunst in de galerie in Maastricht is te koop of beschikbaar voor leasing, voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties die hun kantoorfaciliteiten willen decoreren met kunst. 

Onze POP-UP Gallery heeft als doel de wereld van GLO'ART te brengen aan mensen die nog niet bekend zijn met ons wereldwijde kunstcentrum, en om kunstliefhebbers te verbinden met prachtige hedendaagse kunst gemaakt door kunstenaars van over de hele wereld.

VERKOOP & LEASE

Elk werk dat wordt tentoongesteld in onze POP-UP Gallery is te koop. We hebben een interessante kunstleaseformule waarmee u de kunst na een bepaalde periode kunt kopen, of u kunt leasen zonder enige verplichting om te kopen.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG GESLOTEN
WOENSDAG GESLOTEN
DONDERDAG GESLOTEN
VRIJDAG 12:00 t/m 18:00 H
ZATERDAG 12:00 t/m 18:00 H
ZONDAG 12:00 t/m 18:00 H

NEEM CONTACT OP

 

TIJDENS "TEFAF MAASTRICHT 2020" ZIJN WIJ ELKE DAG GEOPEND

Copyright     2020. Alle rechten voorbehouden.

De Gloart-website maakt gebruik van cookies, Google Analytics & Google-lettertypen voor optimale weergave.

PRIVACY POLICY IMPRINT