Huisregels en mededelingen

Omdat wij onze kunstwerken zo goed mogelijk willen presenteren, beschermen en de kwaliteit van ieder bezoek willen waarborgen, vragen wij u vriendelijk om onze huisregels en mededelingen te respecteren.

1. Weekend tassen zijn niet toegestaan binnen GLO'ART. 

 

2. Je mag de kunstwerken op GLO'ART terrein niet aanraken.

 

3. Je mag fotograferen binnen GLO'ART, maar alleen zonder flits en zonder statief of selfie-stick.

 

4. Roken is binnen GLO'ART verboden, ook bij eetgelegenheden binnen het park. Dit geldt ook voor e-sigaretten.

 

5. Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan binnen GLO'ART, met uitzondering van hulphonden. Laat honden niet alleen achter tijdens een bezoek aan GLO'ART.

 

6. GLO'ART is toegankelijk voor mindervaliden.  Hulpmiddelen als rolstoelen en rollators zijn toegestaan. Scootmobiels beschouwen wij als vervoersmiddelen en zijn daarom niet toegestaan. U kunt natuurlijk ook kiezen voor begeleiding met een golfwagen tegen meerprijs door het park.

 

7. Begeleiders van mindervaliden dienen eveneens in het bezit te zijn van een geldig entreeticket. Kortingen op de entreeprijs zijn niet van toepassing.

 

8. Kinderwagens en buggy’s zijn toegestaan binnen GLO'ART; segways, skateboards, steps en rolschaatsen niet. Deze kunt u achterlaten in de garderobe.

 

9. Laat kinderen niet rennen, stoeien of schreeuwen.

 

10. Groepen van 10 personen met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar of jonger moeten altijd worden begeleid door een volwassene.

 

11. Komt u met een groep van 15 personen of meer? Meld het groepsbezoek vooraf aan via info@gloart.be .

 

12. Rondleidingen door een eigen gids zijn niet toegestaan binnen GLO'ART. Er vinden de hele zondag rondleidingen plaats. U kunt zich hiervoor inschrijven bij de info balie. Een van onze bekwame gidsen vertelt je dan graag over de collectie.

 

13. GLO'ART nodigt bezoekers uit in gesprek te gaan over kunst. Houd daarbij rekening met andere bezoekers en beperk harde of storende geluiden. 

 

14. Bezoekers van GLO'ART worden vastgelegd op camera. Voor u eigen veiligheid en die van het terrein maken wij gebruik van videobewaking, zowel in de gebouwen als op het terrein.

 

15. GLO'ART behoudt zich het recht voor iedere bezoeker en diens bagage bij de ingang te controleren. In dit verband kan de bezoeker worden verzocht zijn medewerking te verlenen aan visitatie van tassen en dergelijke door of namens onze medewerkers.

 

16. De bezoeker is aansprakelijk voor iedere schade die hij aanricht aan de kunstwerken en aan het GLO'ART terrein. Wijk daarom niet af van de paden of bezoek ruimtes die privé terrein zijn.

 

17. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op.

 

18. GLO'ART is gerechtigd iedereen die zich niet aan bovenstaande regels houdt de toegang tot het terrein te ontzeggen.